Οι αναγνωρισμένοι κύλινδροι ECLIPSE ™ της Luxfer που θα παρουσιαστούν στην έκθεση έκτακτης ανάγκης 2018

Το Luxfer, το πιο αξιόπιστο όνομα για κυλίνδρους αερίου υψηλής πίεσης παγκοσμίως και ο μεγαλύτερος κατασκευαστής σύνθετων και αλουμινένιων κυλίνδρων υψηλής πίεσης, θα παρουσιάσει αρκετούς πολύ γνωστούς κυλίνδρους ECLIPSE στην βάση του Interspiro (D71) στο Η επίδειξη υπηρεσιών έκτακτης ανάγκης (ESS) που θα πραγματοποιηθεί στο Birmingham NEC στις 19 / 20th Σεπτέμβριος.

Το Interspiro, το οποίο αναπτύσσει ασφαλής αναπνευστική προστασία και εξοπλισμό πυρόσβεσης, έκτακτης ανάγκης διαφυγής, καταδύσεων και διάσωσης, χρησιμοποιεί αυτοδύναμη αναπνευστική συσκευή Luxfer (SCBA) και κυλίνδρους στήριξης ζωής για πάνω από 15 χρόνια. Η εταιρεία προμηθεύει στρατιωτικές, αστυνομικές, βιομηχανικές, ναυτιλιακές εταιρείες και υπηρεσίες διάσωσης σε όλο τον κόσμο με εξαιρετικά προϊόντα για ακραίες καταστάσεις. Το Luxfer είναι η πιο διαδεδομένη μάρκα κυλίνδρων στον κόσμο για αυτές τις εφαρμογές, με τα προϊόντα τους σχεδιασμένα και δοκιμασμένα ώστε να πληρούν ή να υπερβαίνουν όλα τα ισχύοντα παγκόσμια πρότυπα.

Η εκτόξευση του Luxfer από τον Luxfer στο κύκλο ECLIPSE στην έκθεση US FDIC τον Απρίλιο έγινε με παγκόσμια αναγνώριση. Το ECLIPSE είναι ένα αρκτικόλεξο για εξαιρετικά ελαφρούς κυλίνδρους από Luxfer για επαγγελματίες του κλάδου σε περιβάλλοντα SCBA. Γνωστός για την πρωτοπορία της τεχνολογίας και για τα καινοτόμα προϊόντα τους, ο Luxfer πρωτοστάτησε στην πρώτη σημαντική αλλαγή σχεδιασμού κυλίνδρων SCBA σε πάνω από είκοσι χρόνια. με αποτέλεσμα το ECLIPSE να είναι ο ελαφρύτερος σύνθετος κύλινδρος για το SCBA. Οι κύλινδροι βασίζονται σε σχεδιασμό επικάλυψης μόνο για την αεροδιαστημική βιομηχανία της επόμενης γενιάς. ενισχύοντας την ελαφριά αλουμινένια επένδυση του κυλίνδρου διατηρώντας παράλληλα τα υψηλότερα πρότυπα ασφαλείας, αξιοπιστίας και ανθεκτικότητας.

ο Κύλινδρος ECLIPSE αντιπροσωπεύει μια μεταβολή βημάτων στον σχεδιασμό και την ικανότητα της SCBA, επιτρέποντας στους επαγγελματίες της SCBA να λειτουργούν με περισσότερη άνεση και ελευθερία, διατηρώντας ταυτόχρονα αυξημένα επίπεδα ασφάλειας και ικανότητας. Αυτός ο τελευταίος σχεδιασμός εξοικονόμησης βάρους βελτιώνει την απόδοση και ελαχιστοποιεί τους κινδύνους για την υγεία που σχετίζονται με το βάρος για τους πυροσβέστες, το προσωπικό έκτακτης ανάγκης και τους επαγγελματίες της βιομηχανίας SCBA. Το ECLIPSE είναι ελαφρύτερο κατά 20 από τους συγκρίσιμους κυλίνδρους αλουμινίου με επένδυση αλουμινίου (Τύπος 3) και μέχρι 3 τοις εκατό ελαφρύτερο από τους κυλίνδρους με επένδυση πλαστικού τύπου 4 που χρησιμοποιούνται κυρίως στην Ευρώπη. Δεν έχει γίνει θυσία σε ισχύ, ανθεκτικότητα ή ασφάλεια, παραμένοντας συμβατή με όλα τα βιομηχανικά πρότυπα.

Luxfer είναι πολύ περήφανοι που οι κύλινδροι ECLIPSE εμφανίζονται με την Interspiro – μια εταιρεία με μεγάλη σεβασμό, στην οποία έχουν παραδώσει τους κυλίνδρους για σχεδόν δύο δεκαετίες. Για να δείτε τους κυλίνδρους Luxfer ECLIPSE, επισκεφτείτε το Interspiro στο Stand D71 και επισκεφθείτε επίσης www.luxfer.com/cylinders.

Related Post

0 Comments