Δέκα τοις εκατό αύξηση στους επισκέπτες της υπηρεσίας έκτακτης ανάγκης Show 2018

Η μεγαλύτερη εκδήλωση του Ηνωμένου Βασιλείου για τις υπηρεσίες έκτακτης ανάγκης, Η επίδειξη υπηρεσιών έκτακτης ανάγκης (#ESS2018), έχει αναφέρει αύξηση της παρουσίας της για το 2018. Η εκδήλωση για ελεύθερη επίσκεψη πραγματοποιήθηκε στο NEC, στο Μπέρμιγχαμ στις 19 και στο 20 September και προσέλκυσε συνολικά τους επισκέπτες και τους αγοραστές 8,348, αντιπροσωπεύοντας ένα ρεκόρ δέκα τοις εκατό σε σχέση με την προηγούμενη υψηλότερη συμμετοχή της στο 2017.

Πάνω από το 2,500 των επισκεπτών της επίδειξης παρακολούθησαν το πρόγραμμα 90 CPD σεμινάρια που διεξάγονται σε τέσσερα θέατρα. Μεταξύ των πιο δημοφιλών συνεδριών ήταν: Ενάντια σε όλες τις αποδόσεις – η διάσωση σπηλαίων στην Ταϊλάνδη με μαθήματα διδασκαλίας και διαλειτουργικότητας, η ψηφιακή μετατροπή και ο συνδεδεμένος ανταποκριτής, ένα σεμινάριο περπάτημα στο πρόγραμμα τεχνολογίας. Ο Δρ Owen Jackson, από τη Γραμματεία Πολιτικών Υποθέσεων στο Γραφείο του Υπουργικού Συμβουλίου, παρέδωσε την καλοδουλεμένη παρουσίαση στο Θέατρο Συνεργασίας Global Britain: Οι Διεθνείς Προτάσεις Πολιτικής Προστασίας του Ηνωμένου Βασιλείου και ο Ρόλος των Προσωπικών. Μεταξύ της πιο δημοφιλούς συνόδου στο Θέατρο Υγείας και Ευημερίας ήταν η Καλύτερη Ψυχική Υγεία στις Υπηρεσίες Έκτακτης Ανάγκης, που δόθηκε από το Mind Blue Light, καθώς και οι συνεδρίες για το PTSD, ένα ζήτημα που γνώρισε αυξημένη ευαισθητοποίηση χάρη στην επιτυχία του δράματος BBC The Bodyguard.

«Μεταξύ των ισχυρότερων νέων τάσεων στη φετινή έκθεση είναι η αυξανόμενη σημασία της συνεργασίας μεταξύ των υπηρεσιών σε περιφερειακό, εθνικό και διεθνές επίπεδο και η εμφάνιση της τεχνολογίας ως βασικού παράγοντα βελτίωσης της αποτελεσματικότητας και της αποτελεσματικότητας στις επιχειρήσεις», δήλωσε ο διευθυντής συμβάντος David Brown. «Νέες εκδόσεις από την τεχνολογία Excelerate, Primetech, PCE και πολλούς άλλους, κατέδειξαν τον συναρπαστικό μελλοντικό ρόλο των συνδεδεμένων οχημάτων στις υπηρεσίες έκτακτης ανάγκης μας».

Οι εκθέτες παρατήρησαν τον όγκο της κυκλοφορίας στα περίπτερα τους και την ποιότητα των επισκεπτών, ενώ οι επισκέπτες σχολίασαν την αξία που απέκτησαν από μια μέρα στην επίδειξη όσον αφορά τη γνώση προϊόντων, τη μάθηση και τη δικτύωση.

Ο Oliver North, Διευθύνων Σύμβουλος της Rosenbauer UK δήλωσε: «Η παράσταση ήταν φανταστική. Το πάτημα της πρώτης ημέρας ήταν απόλυτα μανιακό. Από την αρχή μέχρι το τέλος μιλούσαμε σε υπάρχοντες και μελλοντικούς πελάτες χωρίς διακοπή. «

«Είναι μια πολύ καλή συναυλία. Μπορείτε να περιμένετε τις καλύτερες από τις υπηρεσίες έκτακτης ανάγκης, το καλύτερο κιτ, τους πιο έμπειρους ανθρώπους για να σας πω την αλήθεια, το νιτρινοκάθαρο, όλοι είναι πολύ ανοιχτοί και ειλικρινείς και είναι μια μεγάλη ευκαιρία να μάθουν ο ένας από τον άλλον. Αυτή είναι η μεγαλύτερη απομάκρυνση για μένα – η ευκαιρία να προβληματιστούμε και να μάθουμε με όλους «, δήλωσε η Helen Turner, συντονιστής προγραμματισμού ανθεκτικότητας και συνέχειας της επιχείρησης, βρετανική αστυνομία μεταφορών.

«Αυτή είναι η ενδέκατη έκθεση που έχουμε κάνει και ίσως το καλύτερο που είχαμε ποτέ από την άποψη της ποιότητας των πελατών – και το ενδιαφέρον ήταν απολύτως φαινομενικό», δήλωσε ο Julian Williams, Διευθυντής Στρατηγικής Ανάπτυξης Επιχειρήσεων, Steroplast Healthcare.

«Πρέπει να πω ότι φέτος ήταν εξαιρετική. Ο αριθμός των ανθρώπων που έρχονται πέρα ​​από το περίπτερο, το σωστό είδος ανθρώπων για το οποίο μπορούμε να μιλήσουμε, ήταν απλά αξιοθαύμαστο. Είχαμε μια υπέροχη επίδειξη. Είναι ένα πραγματικό περιβάλλον εργασίας και ένα θαυμάσιο φόρουμ για να αναγνωρίσετε ότι συμμετέχετε σε κάτι πολύ μεγαλύτερο », δήλωσε ο Jon Hall, Διευθύνων Σύμβουλος του δικτύου Resilience Advisors Network.

Ο Σύμβουλος ανθεκτικότητας Rut Erdelyi, ο οποίος παρουσίασε μια εξαιρετική συνάντηση για την ψυχολογική υποστήριξη των χειριστών κλήσεων στο Διεθνές Φόρουμ Συνεργασίας, ευχαρίστησε το Show Emergency Services στο Twitter λέγοντας: «Δημιουργήσατε μια πραγματικά μοναδική πλατφόρμα όπου συναντιούνται οι βοηθοί, οι δράστες και οι δημιουργοί λύσεων βεβαιωθείτε ότι υπάρχει ένα ασφαλέστερο μέλλον για όλους ».

Η εσωτερική και εξωτερική έκθεση παρουσιάστηκε πάνω από τις εταιρείες που εκθέτουν την 450, συμπεριλαμβανομένων κορυφαίων ονομάτων σε οχήματα και στόλους, επικοινωνιών, τεχνολογίας, ιατρικού εξοπλισμού και προμηθειών, εξοπλισμού πυρόσβεσης, έρευνας και διάσωσης, εξαφάνισης, διάσωσης νερού, πρώτης αντίδρασης, την κατάρτιση, την ασφάλεια της κοινότητας και τις εγκαταστάσεις των σταθμών. Πάνω από τις εταιρείες και τους οργανισμούς της 90 εκτέθηκαν για πρώτη φορά στο Σαλόνι, εξασφαλίζοντας ότι υπήρχαν πολλά νέα για να ανακαλύψουν για τους τακτικούς επισκέπτες.

Η επίδειξη υπηρεσιών έκτακτης ανάγκης επιστρέφει στο Hall 5 στο NEC, Μπέρμιγχαμ στο 18-19 Σεπτεμβρίου 2019.

www.emergencyuk.com

Related Post

0 Comments